YourThesis

Digitaal proefschrift publiceren

YourThesis - Digitaal proefschrift publiceren

Digitale boekenkast

YourThesis is hét platform om medische proefschriften on- en offline te publiceren. Via de YourThesis-app publiceren, verspreiden en delen promovendi hun proefschrift eenvoudig online, o.a. via social media. De app vormt een medische, digitale bibliotheek waarin de proefschriften zijn geordend per specialisme. YourThesis laat proefschriften daarnaast indien gewenst ook in boekvorm drukken. Een luxe uitgave van het proefschrift in hoogwaardige kwaliteit is ook mogelijk. 

Medix stemt in overleg met de promovendus extra diensten en wensen af en zorgt voor de totale lay-out en het design. Interactieve elementen als video’s, links en sms worden eenvoudig opgenomen in het online proefschrift. YourThesis verzorgt het druk- en bindwerk tegen een scherp tarief en stuurt dit naar de opgegeven adressen. 

Drie opties met korting

YourThesis biedt promovendi drie mogelijkheden: alleen digitaal publiceren, zowel digitaal als print of alleen print. De keuze om het proefschrift alleen digitaal te publiceren levert een besparing van wel 80 procent op! Deze keuze is handig als de promovendus een groot aantal geïnteresseerde relaties heeft, die geen printversie hoeven te ontvangen of als hij/zij het printdeel elders al heeft geregeld. Met de keuze voor zowel app als print bespaart de promovendus zo’n 50 procent op de kosten. De promovendus combineert het beste van twee werelden: het proefschrift wordt geplaatst in de YourThesis-app én wordt gedrukt voor een geselecteerde groep geïnteresseerden. Zelfs bij de laatste mogelijkheid, wanneer het proefschrift alleen wordt gedrukt, wordt 20 procent bespaard.


Bent of kent u iemand die binnenkort gaat promoveren? Kijk dan op de website van YourThesis voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer uitgaven en tools

Follow us