Websites

Medische websites op maat

Websites - Medische websites op maat

Communiceren met uw doelgroep

Websites en nieuwsbrieven zijn belangrijk om te communiceren met uw vakgenoten en/of patiënten. Om herhaalbezoek te creëren is het cruciaal om unieke en relevante content te bieden en te onderhouden. Een goede, functionele website draagt bij aan uw online communicatie, vindbaarheid en profilering.

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

Medix Publishers kan voor u een website ontwikkelen, waarmee u dit kunt realiseren. Daarbij worden het design en de inhoud volledig op uw wensen afgestemd. Zowel het design als het Content Management Systeem (CMS) van de website worden voor u ontwikkeld. Daarnaast creëert de medische redactie van Medix Publishers voor u alle gewenste content. Dat kan variëren van nieuwsberichten over internationale richtlijnen of klinische trials tot beschrijving van ziektebeelden, informatie over medicatiebeleid, patiënten ervaringen medisch nieuws en nog veel meer. Dit wordt in nauw overleg met de medische redactie besproken en vervolgens ontwikkeld.

Voorbeelden van onze websites

Medix Publishers heeft onder andere de volgende medische website ontwikkeld: Hart.nl, een platform voor cardiologen, Somacare, een website over acromegalie en neuro-endocriene tumoren, Het Specialistenportal, een website voor gastro-enterologen, Myfreestyle, een portal over diabetes voor zowel diabetesbehandelaren als patiënten.

Meer uitgaven en tools

Follow us