MedZine

Nieuwsapp voor maximale aandacht

MedZine - Nieuwsapp voor maximale aandacht

Gericht communiceren met uw specifieke doelgroep

Nieuwsapps zijn de toekomst, ook in de medische wereld. Specialisten hebben steeds minder tijd om bij te blijven in hun vakgebied en daarvoor is de app MedZine in het leven geroepen.

Wat betekent MedZine voor uw marketing?

In de veel gelezen app MedZine bent u verzekerd van maximale aandacht van uw medische specialist. Medix Publishers helpt u met MedZine de juiste medische professional te bereiken door het inzetten van de juiste communicatie-oplossingen. Al uw digitale marketinguitingen kunnen worden geplaatst in Medzine, zoals eigen apps, video’s, e-learning via pushberichten, reviews, interviews of studies en meer. Uiteraard is het ook mogelijk om via verschillende advertentieformaten uw medicatie of device te branden. 

Sinds de lancering op 1 juli 2012 is Medzine al meer dan 17.000 keer gedownload! In deze app zijn alle belangrijke medische online bronnen samengebracht, onderverdeeld in relevante medische specialisaties. MedZine is gratis te downloaden door de medisch specialist voor zowel het Apple als Android-platform.

De arts geeft zelf aan in welk soort nieuws en in welke specialisaties hij of zij is geïnteresseerd. MedZine is een krachtig platform voor de industrie om hun boodschap gericht te communiceren op die plek waar hun specifieke informatiebehoefte naar uitgaat.

Internationale medische gezaghebbende bronnen

Ruim 53 specialismen staan tot de beschikking van de healthcare professional. Met behulp van innovatieve technologie stelt de app binnen enkele seconden een medisch magazine samen, dat put uit meer dan 4.700 (inter)nationale medische bronnen, waaronder (inter)nationale journals, societies en andere gezaghebbende online bronnen. Het nieuws is gemakkelijk te delen via e-mail en sociale media.

Redactieraad bewaakt de kwaliteit

Bij de ontwikkeling van MedZine wordt de kwaliteit van de bronnen streng bewaakt. Daarom is er ook een redactieraad samengesteld, die bestaat uit ruim twintig leden uit verschillende specialismen. Zij hebben veel bronnen goedgekeurd. Daarnaast geven ze aan enthousiast te zijn over MedZine.

Opzetten van campagnes

Wij helpen de industrie met de strategie, implementatie, optimalisatie en rapportage van campagnes. Hierdoor zijn wij in staat om uw campagne snel en goed vorm te geven. Medix Publishers beschikt over de juiste kennis en data om het maximale uit uw advertentiebudget te halen.


Kijk voor meer informatie op www.medzineapp.com of neem contact met ons op.

Uniek medium om bij te blijven in je vakgebied

Over onze nieuwsapp MedZine »

Meer uitgaven en tools

Follow us