MedZine

Uw realtime medisch magazine

MedZine - Uw realtime medisch magazine

Overal en altijd actueel medisch nieuws

In uw huidige hectische leven als medisch professional heeft u vaak net te weinig tijd om het medische en wetenschappelijke nieuws in uw vakgebied bij te houden. Met die gedachte is de onafhankelijke app MedZine ontwikkeld door Medix Publishers.

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

Ruim 53 specialismen staan tot uw beschikking. Met behulp van innovatieve technologie stelt de app binnen enkele seconden een medisch magazine samen, dat put uit meer dan 4.700 (inter)nationale medische bronnen, waaronder (inter)nationale journals, societies en andere gezaghebbende online bronnen. Het nieuws is gemakkelijk te delen via e-mail en sociale media.

Redactieraad bewaakt de kwaliteit

De hoge kwaliteit van de bronnen waaruit MedZine put, is dankzij de unieke ontwikkeling gegarandeerd. Het nieuws mag niet zomaar ergens vandaan komen en dus is er een redactieraad ingesteld, die bestaat uit ruim twintig leden uit verschillende specialismen. Zij hebben veel bronnen goedgekeurd. Daarnaast geven ze aan enthousiast te zijn over het MedZine-initiatief.

Al meer dan 15.000 artsen gingen u voor

Al meer dan 17.000 artsen hebben de app gedownload. Wilt u ook de MedZine-app op uw smartphone of tablet? Op de website van MedZine vindt u meer informatie. Rechts op deze website kunt u de app downloaden voor zowel iOS als Android.

Uniek medium om bij te blijven in je vakgebied

Over onze nieuwsapp MedZine »

Meer uitgaven en tools

Follow us