Medische tijdschriften

Medische vakbladen en journals

Medische tijdschriften - Medische vakbladen en journals

Relevante vakinformatie

Met een medisch tijdschrift, vakblad of wetenschappelijke journal blijft u bij binnen uw vakgebied. Naast essentiële wetenschappelijke ontwikkelingen kunt u achtergrondverhalen of interessante casuïstiek van collega’s lezen. Medische tijdschriften zijn een handig naslagwerk en een goede informatievoorziening voor de healthcare professional.

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

Samen met u stellen wij (wetenschappelijke) magazines samen binnen het gewenste vakgebied. Aan bestaande wetenschappelijke journals kunnen wij interviews met vooraanstaande medisch specialisten toevoegen, maar we kunnen ook een volledig nieuw vakblad ontwikkelen of een magazine over een bepaald ziektebeeld samenstellen. In de magazines kunnen we interviews, reportages, casuïstiek, abstracts, nieuws en alles wat verder gewenst is plaatsen.

Voorbeelden van onze medische magazines

Hart in de Praktijk

Hart in de Praktijk is een medisch tijdschrift over diabetes en hart- en vaatziekten, voor huisartsen en praktijkondersteuners. Het blad bevat interviews met gerenommeerde internisten en huisartsen, de laatste ontwikkelingen op het gebied van NHG-Standaarden, wetenschappelijk onderzoek toegespitst op de dagelijkse praktijk en interessante achtergrondartikelen. Het doel van Hart in de Praktijk is de huisarts en POH zo goed mogelijk te infomeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van diabetes en hart- en vaatzieken binnen het vakgebied. Het magazine verschijnt twee keer per jaar.

Multiple Sclerosis Journal

Het MS Journal bevat wetenschappelijke publicaties voor neurologen. Deze gesponsorde versie van het MS Journal, bevat naast de meest recente wetenschappelijke publicaties ook speciale inserts. Voor de Nederlandse editie voegt de medische redactie van Medix Publishers maandelijks een overzicht van historical reprints toe. Voor de Belgische editie worden neurologen geïnterviewd over bepaalde ‘patient projects’ omtrent MS.

Meer uitgaven en tools

Follow us