Medische content manager

Zo creëert u herhaalbezoek

Medische content manager - Zo creëert u herhaalbezoek

Communiceren met uw doelgroep

Uw webportal en nieuwsbrief zijn belangrijke tools om te communiceren met uw doelgroep. Om herhaalbezoek te creëren is het cruciaal om unieke en relevante content te bieden en te onderhouden. In de volksmond heet dit ook wel contentmarketing. Het draagt bij aan uw online communicatie, vindbaarheid en profilering. Bovendien werkt het positief voor uw merkbeleving en uiteindelijk omzet.

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

Met de Medische Content Manager heeft u de meest actuele en relevante medische content volledig, eenvoudig, SEO-proof en tegen de beste prijs. Medix beschikt over slimme en exclusieve medische databases met alle voor u relevante online nieuwsbronnen. Wij leveren deze content volledig uniek, geredigeerd, rechtenvrij en kant-en-klaar. We plannen, verzamelen, creëren, beheren, publiceren, behouden en evalueren de content. Kortom: het gehele contentmanagementproces.

Voorbeelden van Medische Content Managers

Medix Publishers houdt de medische content up-to-date voor verschillende medische websites. Voorbeelden daarvan zijn Hart.nl, een website voor cardiologen, BI Beyond, een platform voor oncologen, Somacare, een website over acromegalie en neuro-endocriene tumoren, Het Specialistenportal, een website voor gastro-enterologen, Myfreestyle, een website over diabetes voor professionals en patiënten en Esurge, een website voor chirurgen.

Meer uitgaven en tools

Follow us