Medische apps

Voor healthcare professionals

Medische apps - Voor healthcare professionals

Medische apps voor professionals

Medische apps zijn er tegenwoordig voor zowel healthcare professionals als patiënten. Artsen kunnen met hun patiënten communiceren door middel van apps en patiënten kunnen er bepaalde lichamelijke functies en waarden mee meten.

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

Medix Publishers ontwikkelt medische apps in opdracht van bijvoorbeeld ziekenhuizen of andere zorginstellingen, beroepsverenigingen en de industrie. De medische apps kunnen puur op healthcare professionals gericht zijn, op patiënten en healthcare professionals of alleen op patiënten. Medix Publishers zal het design en de content in overleg met u samenstellen.

Voorbeelden van onze apps

Trivia hart- en vateneditie is een digitale variant van het bordspel Trivial Pursuit voor medische beroepsbeoefenaren. De app stimuleert op ludieke wijze discussie en kennisuitwisseling tussen health care professionals. Het is een spel dat alleen of met meerdere personen kan worden gespeeld. Hier kunt u de Trivia app downloaden voor iPhone en iPad. Naast de Trivia-app is Medix Publishers uitgever van de apps MedZine en YourThesis. MedZine is een realtime medisch magazine voor medische beroepsbeoefenaren en met YourThesis kunnen medische promovendi hun proefschrift digitaal publiceren.

Meer uitgaven en tools

Follow us