Expert reviews

Studiebundels op maat

Expert reviews - Studiebundels op maat

Bereik uw doelgroep op een inhoudelijke manier

Een expert review is een uitstekende manier om uw doelgroep op een inhoudelijke manier te benaderen. De uitgave wordt ingevuld door een Key Opinion Leader uit het vakgebied, waarbij deze gebruik maakt van belangrijke studies als referentie. 

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

Medix Publishers biedt u een unieke uitgave en neemt het hele proces voor haar rekening zoals opmaak, copyrights, eindredactie en advisering.

Met een door Medix Publishers samengestelde expert review laat u de voorschrijver de ambassadeur zijn van uw medicatie. U creëert herkenning en erkenning onder de voorschrijver, positioneert uw organisatie als inhoudelijke kennispartner en creëert een nieuw bezoekmoment voor de buitendienst. Ook verhoogt u het wetenschappelijke kennisniveau rondom uw geneesmiddelen. Het resultaat is een communicatietool met een hoge impact door het onafhankelijke karakter.

Verschillende expert reviews

Medix Publishers heeft verschillende series expert reviews uitgegeven. Een greep daaruit zijn uitgaven over anticonceptiva, hart- en vaatziekten en DPP4-remmers, zwangerschap en multiple sclerose (MS), therapietrouw bij MS-patiënten en doorbraakpijn bij kankerpatiënten. Wilt u meer informatie over deze expert reviews? Neem dan contact met ons op.

Meer uitgaven en tools

Follow us