Expert reviews

Studiebundels voor medici

Expert reviews - Studiebundels voor medici

Kennis van medici opfrissen

Met een expert review door een vooraanstaand medisch specialist binnen een bepaald vakgebied, kan de kennis van collegae worden opgefrist. Het doel van een expert review is medische beroepsbeoefenaren op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

In een expert review haalt de medisch specialist een aantal belangrijke wetenschappelijke studies aan. Deze studies kunnen in combinatie met het expert review worden gepubliceerd als studiebundel. Deze studiebundels zijn ideaal om te verspreiden onder collega healthcare professionals. Medix Publishers regelt de toestemming voor de publicatie van de wetenschappelijke studies en onderhoudt contact met de auteur van het expert review. Daarnaast coördineert Medix Publishers het hele uitgeefproces.

Voorbeelden van expert reviews

Medix Publishers heeft onder andere een reeks studiebundels gepubliceerd over de anticonceptiva IMPLANON en NuvaRing, en twee bundels over de werking van orale anticonceptiva. Deze studiebundels zijn bedoeld voor zowel huisartsen als gynaecologen. Daarnaast heeft Medix Publishers ook een reeks studiebundels over DPP4-remmers gepubliceerd. Deze bundels zijn gericht op huisartsen en geven een overview van de meest recente wetenschappelijke studies op het gebied van deze geneesmiddelen.

Meer uitgaven en tools

Follow us