Andere media

Boeken, reprints en bijsluiters

Andere media - Boeken, reprints en bijsluiters

Up-to-date blijven binnen uw vakgebied

Voor healthcare professionals is het cruciaal om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen binnen het relevante vakgebied. Er worden continu belangrijke resultaten van wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd die u niet mag missen. U kunt daarvan op de hoogte blijven via zeer uiteenlopende kanalen.

Wat kan Medix Publishers voor u betekenen?

Voor alle soorten medische content kunt u bij Medix Publishers terecht: of u nu een medisch (studie)boek wilt uitgeven, reprints van wetenschappelijke studies wilt bestellen of een QR-code wilt laten plaatsen die verwijst naar een digitale bijsluiter. Maar ook met overige wensen kunt u bij ons terecht.

Voorbeelden van onze overige uitgaven

Studieboek voor urologen en seksuologen

Namens de European Society for Sexual Medicine (ESSM) heeft Medix Publishers de ESSM Syllabus of Sexual Medicine uitgegeven. Eén van de auteurs was uroloog en seksuoloog Cobi Reisman uit het Amstelland Ziekenhuis. De ESSM Syllabus of Sexual Medicine is een studieboek dat de kennis van urologen en seksuologen over seksuologie examineert.

Reprints van wetenschappelijke studies

Verschillende healthcare professionals hebben bij ons reprints van wetenschappelijke studies over uiteenlopende medische onderwerpen besteld. Medix Publishers heeft contacten met ruim 40 wetenschappelijke uitgeverijen wereldwijd en daarom kunnen wij u deze reprint service aanbieden.

Meer uitgaven en tools

Follow us