Andere media en services

Farmascanner, reprints, boeken e.d.

Andere media en services - Farmascanner, reprints, boeken e.d.

Tools van Medix Publishers

Hieronder vindt u onze overige tools die we gebruiken om medische marketeers te ondersteunen in het behalen van hun communicatiedoelstellingen.

Medische Infographics

Een ingewikkelde medische kwestie elegant en informatief samenvatten: dat is de kracht van de medische infographic. De lezer hoeft niet langer pagina's tekst door te werken, voordat de boodschap tot hem doordringt. In een oogopslag ziet hij de kern van de zaak.

Een infographic kan de vorm hebben van een kaart, grafiek, bord, instructieve tekening of een interactieve applicatie. Binnen deze vormen wordt gebruikgemaakt van bijvoorbeeld fotografie, lijntekeningen, kleurcoderingen, teksten, cijfers, of een combinatie hiervan.

Medix past vaak infographics toe in nieuws- en achtergrondartikelen en voor wetenschappelijke of educatieve doeleinden, zoals reprints. Met behulp van de infographic kunnen we medische informatie, data en kennis efficiënt overdragen.

Een goede medische infographic is overzichtelijk, vermakelijk en vooral aantrekkelijk om naar te kijken voor medische professionals. ‘Saaie’ statistieken worden samengevoegd tot een spannend verhaal. Ingewikkelde statistieken worden overzichtelijk en makkelijker te verwerken voor de lezer.

Medix is expert in het maken van infographics en helpt u daarom graag. Wilt u weten hoe wij werken? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Video animatie

2D & 3D animaties worden steeds vaker gebruikt door farmaceutische bedrijven en fabrikanten van medische hulpmiddelen. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om complexe medische studies over nieuwe medicaties over te brengen, om bewustzijn van een bestaand probleem onder Health Care Professionals te verhogen of patiënten hun opties te informeren.

Of het nu gaat om animatie van een medisch nauwkeurig mechanisme van een ziekte, een Mode of Action simulatie, een gepolijste 2D-presentatie of een hele suite van anatomisch correcte presentatiematerialen afgestemd op de individuele belanghebbenden, Medix heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met soortgelijke multi channel projecten en is daardoor in staat medisch nauwkeurige motion graphics op te leveren.

Medische animaties komen vaak tot hun recht als ze worden gebruikt voor onderwerpen of procedures die bijzonder moeilijk voor te stellen zijn, zoals de wisselwerking van een geneesmiddel met het lichaam, of anatomische details. Ze kunnen ook enorm effectief zijn in het opleiden van patiënten over onderwerpen omtrent gezondheid of het benadrukken van kwesties voor artsen en specialisten.

Medix werkt graag met u samen om medisch accurate voorstellingen te maken die uw communicatiedoelstellingen kunnen verwezenlijken.

We hebben een aantal van 's werelds grootste medische bedrijven geholpen om 2D & 3D animaties voor communicatiecampagnes te ontwikkelen. Wilt u weten welke? Neem dan contact met ons op.

Farmascanner

Met de Farmascanner kunt u de online ontwikkelingen binnen het indicatiegebied van uw medicaties monitoren. De medische redactie van Medix Publishers analyseert blogs, social media, fora en andere online bronnen voor u, bijvoorbeeld om de attitude van patiënten ten opzichte van uw producten te bepalen. De uitkomsten van de analyse worden verwerkt in een uitgebreid adviesrapport ter ondersteuning van uw marketingstrategie.

Boeken

Samen met vooraanstaande auteurs, wetenschappers en andere uitgeverijen is het mogelijk dat wij een boek voor u samenstellen.

Reprints van wetenschappelijke studies

Medix Publishers heeft een nauwe samenwerking met meer dan 40 wetenschappelijke uitgeverijen wereldwijd. Daarom kunnen wij tegen scherpe tarieven reprints voor u samenstellen. Als extra service bieden wij de mogelijkheid om extra attentie te creëren door middel van een interview met of een review door een Key Opinion Leader. Dit bundelen wij tot een nette uitgave, waarmee uw salesforce uw belangrijke voorschrijvers kan overtuigen van het desbetreffende onderwerp.

Digitale bijsluiter

Met de digitale bijsluiter kunnen wij middels het plaatsen van een QR-code de patiënt doorverwijzen naar beknopte en heldere uitleg over medicijnen. Deze uitleg kan met tekst en met video worden ingericht.

Online Projectmanagement

Medix Publishers kan uw volledige online projectmanagement uit handen nemen. Dat is wel zo handig, mocht u zelf de kennis niet in huis hebben of gewoonweg geen tijd hebben. Onze projectmanager communiceert helder en bouwt bruggen als tweede natuur gedurende het project. En er wordt gepland volgens afgesproken milestones.

De Zorg Aan Het Woord

Medix Publishers organiseert De Zorg Aan het Woord (DZAHW) voor alle stakeholders in de gezondheidszorg. Onder leiding van een bekende dagvoorzitter gaat DZAHW om de tafel met verschillende vertegenwoordigers van stakeholders om te praten over onderwerpen en dilemma’s die op dat moment leven binnen de zorg. Denk hierbij aan (gewenste) innovatie(s), kostenbeheersing, zorg 3.0 en compassie als kern van de gezondheidszorg. Als u werkzaam bent in de gezondheidszorg willen we uw stem natuurlijk ook graag horen tijdens DZAHW. Houd onze website in de gaten om u in te schrijven voor de eerstvolgende DZAHW.


Meer uitgaven en tools

Follow us