Visie

In onze visie is een goed geïnformeerde gezondheidszorg van groot belang. Wij dragen hieraan bij door stakeholders wereldwijd te verbinden.

Missie

Onze missie is voorop lopen in medisch inhoudelijke informatievoorziening naar alle stakeholders binnen de gezondheidszorg.

 • Betrokken

  Medix Publishers streeft naar proactief meedenken met de healthcare professional.

  Dit willen we bereiken door betrokkenheid bij de medische sector en het onderhouden van langetermijnrelaties met verschillende stakeholders uit de gezondheidszorg.

 • Flexibel

  Elke healthcare professional heeft andere informatiebehoeften. Daarom streven wij naar flexibiliteit. Wij weten dat inhoudelijk relevante en juiste informatie over een medisch domein van essentieel belang is voor het verlenen van goede zorg. Medix Publishers specialiseert zich in het creëren van medische content, die precies aansluit bij uw behoeften en wensen.

 • Professioneel

  Medix Publishers streeft ernaar om hoogwaardige content te publiceren die aansluit op de behoeften van de healthcare professional.

  Samen met de professional gaan wij voor de meest professionele en innovatieve oplossing. Daarin zijn wij multimediaal.

 • Betrokken

  Medix Publishers gaat verder dan alleen de oplevering van een project. Door onze marktkennis denken wij met de klant mee en komen wij proactief met adviezen om uw doelstellingen te halen en uw bedrijf(sonderdeel) te laten renderen. Onze relaties zijn van lange duur door onze betrokkenheid.

 • Vooruitstrevend

  Wij kijken naar de meest optimale vormen van media. Door innovatieve concepten realiseert Medix Publishers een voorsprong voor haar klanten. In ons denken en handelen streven wij ernaar om multimediale impact te creëren. Hier mag u ons ook op aanspreken.

 • Flexibel

  Elke klant is anders. Door te kijken naar de communicatiedoelstellingen van de klant, realiseert Medix Publishers het juiste medium met de juiste content op maat. Hierbij zijn wij niet bang om van de gebaande paden af te wijken om te zorgen voor een optimaal resultaat.

Follow us