De eindgebruiker centraal

De eindgebruiker centraal, door

Continu staat medische uitgeverij Medix in contact met haar eindgebruikers. Zo staan we regelmatig op diverse medische congressen van verschillende beroepsverenigingen met de medische nieuws app MedZine News.

De tweede publicatie van ‘MedZine - focus op immuno-oncologie’ is uit!

De tweede publicatie van ‘MedZine - focus op immuno-oncologie’ is uit!, door

De ontwikkelingen binnen de immuno-oncologie gaan razendsnel. Om als medisch specialist op de hoogte te blijven van het laatste nieuws heeft Medix een crossmediaal concept gelanceerd genaamd 'MedZine - focus op immuno-oncologie'. Met vier publicaties per jaar heeft het magazine als doel om kennis te delen en te inspireren op het gebied van immunologisch onderzoek binnen de oncologie.

Nieuwe expert review over multiple sclerose

Nieuwe expert review over multiple sclerose, door Michiel Hordijk

Multiple sclerose (MS) is een ziekte die veel uitdagingen kent. Dat blijkt wel uit het hoge aantal expert reviews dat Medix al over deze aandoening heeft uitgebracht. Na expert reviews over MS en zwangerschap, therapietrouw bij MS en disease-modifying treatments bij MS, bracht Medix onlangs een expert review uit over Real-World Evidence (RWE) en MS.

Medix lanceert dienst voor medische animaties

Medix lanceert dienst voor medische animaties, door

Een mooie manier om een ingewikkelde medische boodschap helder uit te leggen is een animatie. Met een medische animatie kunt u tevens complexe informatie op verschillende doelgroepen in de gezondheidszorg overbrengen. Daarom is Medix gestart met ‘The Medical Creators’ met als doel uw doelgroep van duidelijke motion graphics te voorzien om uw communicatiedoelstellingen te verwezenlijken.

Follow us