Nieuwe expert review over multiple sclerose

Nieuwe expert review over multiple sclerose, door Michiel Hordijk

Multiple sclerose (MS) is een ziekte die veel uitdagingen kent. Dat blijkt wel uit het hoge aantal expert reviews dat Medix al over deze aandoening heeft uitgebracht. Na expert reviews over MS en zwangerschap, therapietrouw bij MS en disease-modifying treatments bij MS, bracht Medix onlangs een expert review uit over Real-World Evidence (RWE) en MS.

In een expert review geeft een deskundige een overzicht van de laatste stand van zaken rond een bepaalde aandoening. Hierbij kan er bijvoorbeeld ingezoomd worden op nieuwe ontwikkelingen rond medicijnen, nieuwe therapeutische opties of recente wetenschappelijke doorbraken. De expert review over RWE en MS werd samen met Teva Pharma Belgium gerealiseerd en geeft inzicht in de waarde en het gebruik van wetenschappelijk onderzoek op basis van 'real-world data.' Als expert was de Deense neuroloog Melinda Magyari betrokken. In de review zet zij helder uiteen wat de voordelen en de uitdagingen bij RWE in het kader van MS zijn.

Medix is trots dat het alweer de vierde expert review kan presenteren binnen dit belangrijke medische veld. Wilt u zelf ook aandacht vragen voor een onderwerp aan de hand van een expert review? Onze redacteuren en vormgevers gaan graag voor u aan de slag. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een email via info@medixpublishers.nl of bel met 020-8201166.

Commenting, powered by Disqus

« Terug naar het overzicht

Follow us