Nieuw: unieke glossy voor Hypofysecentrum

Nieuw: unieke glossy voor Hypofysecentrum, door Rob Koenraads

Omdat het Hypofysecentrum Rotterdam (HCR) tien jaar bestaat, wilde deze afdeling van het Erasmus MC graag een mooie glossy over hun werkzaamheden uitbrengen. Dit was natuurlijk een kolfje naar Medix' hand en we zijn dan ook meteen enthousiast aan de slag gegaan. Het resultaat mag er wezen: een tweeëndertig pagina's tellend magazine met diepte-interviews, een infographic en stijlvolle (team-)foto's!

In de glossy vertellen onder anderen endocrinologen, neurochirurgen en een gespecialiseerd verpleegkundige over hun werk in het HCR. Hypofyse richt zich dan ook voornamelijk op specialisten die betrokken zijn bij hypofyse-problematiek en hypofyse-patiënten. Dankzij de vlot geschreven inhoud is het magazine zowel voor de gezondheidsmedewerkers als (hypofyse-)patiënten interessant.

Bij veel relaties van het HCR is vanmorgen het magazine op de deurmat geploft. Het magazine bevat het programma voor het lustrumcongres dat 11 oktober gehouden wordt. Wilt u zich ook aanmelden voor het congres? Dat kan per email of via de website van het Erasmus MC.

Voor het HCR hebben we het totaalpakket aangeboden: design, medische redactie en drukwerk. Bent u ook geïnteresseerd in een fraaie uitgave op maat, om uw afdeling of bedrijf naar de buitenwereld te presenteren? Onze redacteuren en vormgevers gaan graag voor u aan de slag! Neem direct contact op met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken, stuur een email via info@medixpublishers.nl of bel met 020-8201166.Commenting, powered by Disqus

« Terug naar het overzicht

Follow us