Medix wenst u fijne feestdagen!

Medix wenst u fijne feestdagen!, door

Het jaar is weer voorbij gevlogen! Een jaar waarin onze organisatie verder is gegroeid en we steeds meer klanten geholpen hebben met hun diverse vraagstukken. We zetten onze hoogtepunten hieronder nog eens op een rij. We wensen u mooie feestdagen toe en een voorspoedig, gezond en innovatief 2019!

We blikken terug op een mooi jaar..

Begin 2018 heeft Medix het bedrijf E-wise Medical overgenomen met daarbij de volgende labels: FTO-Online, Farmacotherapie-Online, CME-Academy, CEFI en Medi-Access

Dit jaar verschenen de eerste uitgaven van twee nieuwe MedZine specials: Focus op Maag-Darm-Lever en Focus op Cardiologie. En het was de start van MedZine Digest: een wekelijkse nieuwsbrief rondom één aandachtsgebied.

Medix bereikte een groei van ruim 20%. Door onder andere het uitbreiden van het team hebben we in 2018 nog meer klanten kunnen voorzien van animatievideo's, infographics, websites, learning platformen en redactionele content. 


.. en kijken uit naar een voorspoedig 2019!

Medix Publishers bestaat 10 jaar! Dit laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Om één tipje van de sluier te lichten: 'De zorg aan het woord'  komt terug. Dit is hét event voor stakeholders in de zorg.

In 2019 koppelen we de apps MedZine, MedCases en onze learningplatformen aan elkaar en gaan we daarbij gebruik maken van mobile marketing automation. Voor de zorgprofessional betekent dit een gepersonaliseerde ervaring en realtime engagement.

Medix gaat verhuizen! We zijn uit ons kantoor aan de Keizersgracht gegroeid. Vanaf midden februari 2019 is ons kantoor gevestigd aan de Laarderhoogtweg 25 te Amsterdam.


Meer weten over de laatste ontwikkelingen? Neem vrijblijvend contact op!

Commenting, powered by Disqus

« Terug naar het overzicht

Follow us