Medix organiseerde succesvolle CEFI-Meetup 2019

Medix organiseerde succesvolle CEFI-Meetup 2019, door Willeke Munneke

Donderdag 14 februari organiseerde Medix Publishers de succesvolle CEFI-Meetup 2019. De bijeenkomst in Restaurant Zuiver in Utrecht kende een hoge opkomst.

In de meetup namen Marie-Hélène Schutjens en Mirjam de Bruin de aanwezigen mee in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelenreclame en gunstbetoon. Ze bespraken onder meer een aantal opmerkelijke uitspraken van de CGR en de IGJ.

Enkele reacties van aanwezigen: “Fijn om in sneltreinvaart een update te krijgen”, “Duidelijk, perfect toegelicht, interessant en gezellig.”

Marie-Hélène Schutjens en Mirjam de Bruin werken thans samen onder de naam Schutjens-De Bruin en zijn gespecialiseerd in juridisch, praktisch en strategisch advies in de gezondheidszorg. Zij adviseren onder andere bedrijven op het gebied van compliance, zowel bij het implementeren als het praktisch toepassen van de regels.

CEFI is het online instituut voor Continue Educatie voor de Farmaceutische Industrie (CEFI). Op www.CEFI-Online.nl vindt u hoogwaardige online e-learnings toegespitst op de invalshoek van farmaceutische bedrijven. In verlenging van het online platform vinden er CEFI-Meetups plaats, kleinschalige meetings die dieper ingaan op de stof.

Onlangs is de website CEFI-Online compleet vernieuwd en is de cursus Geneesmiddelenreclame: Regels & Praktijk – geschreven en gepresenteerd door Marie-Hélène Schutjens en Mirjam de Bruin – geactualiseerd.


Bent u geïnteresseerd in het afnemen van een of meerdere licenties voor CEFI-Online? Bel of mail ons gerust.

Fleur Kok, senior consultant medical: f.kok@medixpublishers.nl of 06 - 245 80 770.


Commenting, powered by Disqus

« Terug naar het overzicht

Follow us