Dromen, durven én vooral doen!

De Zorg aan het Woord

Nog

  Introductie

  De Zorg Aan Het Woord is hét event voor stakeholders in de zorg.
  Verschillende vertegenwoordigers van stakeholders voeren tijdens dit event gesprekken over actuele onderwerpen en dilemma’s die spelen in de gezondheidszorg.

  Wilt u meedenken over de toekomst van DZAHW? Beantwoord dan deze vragen.

  De hoogtepunten

  Event

  Op DZAHW 2015 pleitten meerdere artsen zowel voor een centrale positie van de patiënt als een efficiëntere implementatie van eHealth. Ook stelden de sprekers dat Den Haag innovatieve initiatieven in de gezondheidszorg meer moet faciliteren.

  Bent u benieuwd geworden wat de tafelgasten bespraken tijdens DZAHW? Lees het artikel.

  Tafelgasten en sprekers

  De Zorg Aan Het Woord biedt kopstukken uit de zorgsector een podium. Hieronder leest u informatie over de dagvoorzitter en tafelgasten van DZAHW 2015.

  • Drs. Tom van 't Hek Drs. Tom van 't Hek Dagvoorzitter, DZAHW "Het huidige systeem blokkeert veranderingen van het zorgstelsel”

   Tom van 't Hek is voormalig huisarts, tophockeyer en hockeycoach. Nu is hij iedere ochtend te horen bij BNR Nieuwsradio met zijn programma
   De Ochtendspits.
   Lees het interview in MedZine News
  • Dr. Donald van der Peet Dr. Donald van der Peet Chirurg, VUmc “Het is belangrijk om mensen beter te informeren en actief te betrekken bij hun eigen ziekteproces”

   Donald van der Peet is als gastro-intestinaal chirurg verbonden aan het VUmc en is bezig met de ontwikkeling van een app voor een betere voorlichting van patiënten.
   Lees het interview in MedZine News
  • Mr. Erik Vollebregt Mr. Erik Vollebregt Advocaat, Axon Lawyers “Patiënten zouden zelf hun medische data moeten kunnen beheren”

   Erik Vollebregt werkt bij Axon Lawyers in Amsterdam en is gespecialiseerd in de juridische en regulatoire aspecten van medische technologie.
   Lees het interview in MedZine News
  • Drs. Hans Nederhof Drs. Hans Nederhof Huisarts, Oprichter Health Communicator “Een geautomatiseerd systeem kan de communicatie met de patiënt verbeteren”

   Hans Nederhof is werkzaam als huisarts in Amsterdam. Daarnaast is hij de initiatiefnemer van Health Communicator, een meertalig anamnese- en video-voorlichtingssysteem.
   Lees het interview in MedZine News
  • Dr. Aernout Somsen Dr. Aernout Somsen Cardioloog , Medeoprichter Cardiologie Centra Nederland “De techniek voor telemonitoring is er, maar de structuur is er nog niet”

   Aernout Somsen werkt als cardioloog en innovator aan een platform dat thuismeetwaardes van hartpatiënten gereguleerd aan de behandelende cardioloog doorstuurt.
   Lees het interview in MedZine News
  • Drs. Mischa Anna Selis Drs. Mischa Anna Selis Psychiater, U-Center Epen “De organisatie van de zorg is gebaseerd op wantrouwen”

   Mischa Selis is psychiater in het U-Center in Epen. Tevens is ze mindfulnesstrainer, voorzitter van de jaarlijkse conferentie van het internationale Network Yoga Therapy en de meest invloedrijke vrouwelijke medisch specialist op het gebied van sociale media.
   Lees het interview in MedZine News
  • Drs. Erich Taubert Drs. Erich Taubert Uroloog, Medeoprichter Synappz “Patiëntendata moeten onbelemmerd kunnen bewegen in IT-systemen”

   Erich Taubert is uroloog in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Tevens is hij medeoprichter van Synappz, een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van medische apps.
   Lees het interview in MedZine News

  Follow us